Kerstwensen liefde

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten
Alle teksten en nieuwjaarswensen
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 
Bekijk de KERSTWENSEN voor 2023 - 2024

 • Kerstteksten en wensen voor op een mooi kaartje

 • Op Greetz vind je mooie kaartjes en wensen


Maak hieronder je keuze:

Een liefdevolle kerst dat wil toch iedereen? Stuur je geliefde daarom een kerstkaart met een kerstwens vol liefde. Het is niet voor iedereen even eenvoudig om een kerstwens voor je geliefde te schrijven. Wat moet je bijvoorbeeld mijden en wat moet er absoluut wel in worden geschreven? De kerstwensen liefde helpen je de goede richting op zodat het een romantisch kaartje wordt. Je kunt de kerstwensen met liefde gebruiken in een kerstkaartje die je met de hand schrijft, maar online kun je er natuurlijk ook eentje maken. Veel plezier met het uitzoeken.

Kerstwensen over de liefde

Je partner verdient een kerstkaartje waar extra veel aandacht aan is besteed. Dit zie je dan ook terug in het ontwerp en uiteraard de boodschap die erin is verwerkt. Het schrijven van een mooie kerstwens voor je geliefde kan een tijdrovende klus zijn. De meeste schudden de tekst niet zo snel uit de mouw. Je kunt als voorbeeld de kerstwensen liefde bekijken. Deze voorbeeldteksten kun je als inspiratie gebruiken zodat je eenvoudig zelf een liefdevolle kerstwens kunt formuleren.

Kerstwensen liefde

Met een beetje hulp kun je binnen enkele minuten een geschikte kerstwens schrijven. Als je online een kerstkaartje gaat maken kun je de tekst eenvoudig weghalen zonder dat je een nieuw kaartje hoeft te gebruiken. Het combineren of aanpassen van de liefdevolle kerstwensen is een fluitje van een cent. Doordat je veel inspiratie opdoet via de voorbeelden, is er geen struikelblok meer om lang na te hoeven denken over de meest geschikte en originele kerstwens voor je geliefde.

Kerstwensen liefde
Kerstwensen liefde (Greetz.nl)

Liefdevolle kerstwensen voor op een mooie kaart

De liefdevolle kerstwensen zijn geschikt voor kerstkaartjes maar ook voor social media zoals Facebook of Twitter. Je kunt de teksten verwerken in een plaatje en deze vervolgens gebruiken. Het is ook mogelijk om er spreuken van te maken. Zo heb je een beetje variatie op een kerstkaartje. Je kunt de liefdes kerstwensen gebruiken voor je geliefde, maar ook voor familie of goede vrienden.

Kerstteksten liefde voor op een kerstkaart

 • Ja.. daar zit je dan in je uppie
  te denken aan die mooie jongen
  Waar is hij nou, waarom niet hier?
  Gezellig met elkaar knuffelen
  maar nee jij bent te ver weg
 • Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes
  en lopen we bij jou ook zelden aan
  toch blijft de band die tussen ons gegroeid is,
  voor altijd als een warm gevoel bestaan
 • Ten slotte een paar woorden om te zeggen dat ik heel veel van je hou.
  En geloof me na Kerstmis dan kom ik gauw,
  want bij nieuwjaar ben ik bij jou!
 • Laat ons op deze kerstmis dromen van onze toekomst.
  Al onze wensen zullen worden vervuld,
  want jouw liefde maakt iedere droom tot realiteit.
Kerstwens liefde
(Bron: Greetz)
Kerstwensen geliefde 2023 – 2024
 • Jij bent altijd in mijn hart verstopt
  en je wilt er maar niet uit
  omdat je van mij houd
  en ik van jou
 • Prettige feestdagen en een voorspoedig 2024
  We wensen je een vrolijk eind, een goed begin en een jaar volkomen naar je zin.
  Het mooiste gevoel met kerst is de saamhorigheid
  Raak dat gevoel ook in het nieuwe jaar niet kwijt
  Een maagdelijk witte agenda symbool van een open begin
  Ik wil je bij deze vast vragen zet mijn naam er hier en daar in
  Een mooi kerstfeest
  Een knallend uiteinde
  En een heel gelukkig nieuwjaar.
 • Een witte kerst als in een droom
  met tientallen lichtjes in een boom
  kerstballen blinken, kerstklokken klinken
  de gezelligste tijd van het jaar, met heel de familie bij elkaar
  Prettige kerst en Gelukkig Nieuwjaar!
Liefdevolle kerstwensen:
 • Alles gaat zo goed tussen ons,
  het kan gewoon niet meer kapot.
  Dit blijft voor altijd bestaan,
  dit gaat niet voorbij.
  Wat er tussen ons is,
  is gewoon iets heel speciaals.
  Niemand die het kan breken,
  niks dat er tussen komt.
 • Schatje ik wou dat je hier was
  Maar je bent er niet
  Ik mis je al de hele tijd
 • Zalig kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
  Moge 2024 een jaar worden van veel plezier,
  maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede
 • Wat is de een zonder de ander?
  Daarom wensen wij jullie met elkaar
  Fijne feestdagen, maar vooral
  een heel Gelukkig Nieuwjaar!
 • Doe een papiertje om je heen, en een strik.
  Verstop je onder de kerstboom, en je zal het mooiste pakje zijn uit de hoop.
  Met de glimlach zal ik je openen, deze kerst en elke kerst die volgt.

Kerstwensen liefde kerstkaartje:

Met kerst ben je blij,
met veel liefde voor mij,
met kerstmis nog het verst,
wens ik jou een vrolijke kerst,
en met een kusje hier en daar,
ook een gelukkig nieuwjaar.

Wat is kerst zonder je grote liefde?
25 december zonder jou
denkend aan ons twee samen met kerst
Het is mijn enige wens

De uren vliegen voorbij
Een jaar is verdwenen voor jou en mij
we wensen elkaar
prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Jouw liefde zorgt ervoor dat iedere dag een beetje
kerstmis is en mijn kerstwens is daarmee al uitgekomen.
Als ik jou ook gelukkig maak, zal deze kerstmis de mooiste in mijn leven zijn.

Meer kerstteksten en spreuken zinnen over de liefde

 1. Tijdens deze feestelijke periode wens ik jou en je geliefden een kerst vol liefde, warmte en vreugde. Moge de liefde die in de lucht hangt tijdens Kerstmis altijd in je hart blijven.
 2. Kerstmis is het seizoen van liefde, een tijd waarin we de mensen om ons heen waarderen en koesteren. Moge jouw hart gevuld zijn met liefde en vrede, niet alleen tijdens de kerstdagen, maar gedurende het hele jaar.
 3. In de fonkelende lichtjes van de kerstboom zie ik de reflectie van de liefde die we delen. Moge deze kerst een viering zijn van ons gezamenlijke geluk en de liefde die ons verbindt.
 4. Laten we deze kerst de tijd nemen om de liefde te vieren die onze harten verwarmt. Moge je omringd zijn door liefdevolle mensen die je koesteren en waarderen.
 5. Kerstmis herinnert ons eraan dat liefde het mooiste geschenk is dat we elkaar kunnen geven. Moge je hart overlopen van liefde en moge je liefdevolle momenten delen met degenen die het dichtst bij je staan.
 6. Tijdens deze kerstperiode wil ik je herinneren aan de kracht van liefde. Het is het licht dat de donkerste dagen verlicht en ons hoop geeft. Moge je liefde ontvangen en verspreiden als een stralende ster.
 7. Kerstmis is de tijd van het jaar waarin liefde tastbaar wordt. Het is in de glimlach van een vriend, de warmte van een omhelzing en de genegenheid van familie. Moge je liefde ervaren in overvloedige hoeveelheden.
 8. Terwijl de sneeuw zachtjes valt en de lichten fonkelen, laten we onze harten vullen met liefde en vreugde. Moge je kerst gevuld zijn met liefdevolle momenten en onvergetelijke herinneringen.
 9. Liefde is het magische ingrediënt dat kerst bijzonder maakt. Moge je omringd zijn door liefde, zowel in de kleine gebaren als in de grootste uitingen van genegenheid.
 10. Kerst brengt families samen, en het is liefde die deze band versterkt. Moge je kerstgezelschap gevuld zijn met liefde, gelach en warmte die de harten verwarmt.
 11. Laten we tijdens deze kerstperiode stilstaan bij de liefde die we hebben ontvangen en de liefde die we kunnen delen. Moge je hart openstaan voor de magie van liefde die deze feestelijke dagen met zich meebrengen.
 12. Net zoals de kaarsen op de kersttafel licht verspreiden, moge de liefde in je hart stralen en anderen verlichten. Fijne kerstdagen vol liefde en harmonie.
 13. Kerstmis is een tijd van liefde en geven. Moge je genieten van het geven van liefde en het ontvangen van liefde in overvloed. Dat deze kerst een symfonie van liefde in je leven mag zijn.
 14. In de glinstering van de kerstversiering weerspiegelt de liefde die in de lucht hangt. Moge je deze liefde voelen, koesteren en verspreiden naar iedereen om je heen.
 15. Terwijl de kerstklokken luiden, laten we de liefde vieren die ons leven verrijkt. Moge je hart gevuld zijn met liefde en vreugde, en moge je liefdevolle relaties koesteren als kostbare geschenken.
 16. Liefde is het mooiste ornament dat je kunt toevoegen aan de kerstboom van het leven. Moge je kerst versierd zijn met momenten van liefde, begrip en genegenheid.
 17. Op deze kerstavond wens ik je een overvloed aan liefde, een warmte diep van binnen en een vreugde die niet te evenaren is. Moge de liefde die je ontvangt je hart verlichten.
 18. Kerstmis is het seizoen van liefdevolle betrekkingen. Moge je omringd zijn door geliefden die je inspireren, ondersteunen en liefhebben zoals je bent. Fijne kerstdagen vol liefde en genegenheid.
 19. Liefde is het mooiste cadeau dat je kunt schenken en ontvangen. Moge je tijdens deze kerstperiode overladen worden met liefde en moge het je hart verwarmen, niet alleen vandaag maar elke dag.
 20. Terwijl we cadeautjes uitwisselen onder de kerstboom, laten we niet vergeten dat liefde het grootste geschenk van allemaal is. Moge je liefde delen en ontvangen in overvloed, en moge het je leven verrijken.
 21. Kerst is de tijd waarin we de liefde vieren die God voor ons heeft, een liefde diep en onvoorwaardelijk is. Moge je deze goddelijke liefde voelen en verspreiden naar anderen.
 22. In de stilte van de kerstnacht weerklinkt de echo van liefde. Moge je hart deze liefde oppikken en moge het je ziel verlichten met vrede en vreugde.
 23. Liefde is als een kaars die nooit uitdooft, zelfs niet in de donkerste nacht. Moge de liefde in je hart schijnen als een stralende ster en moge je pad verlicht zijn met warmte en genegenheid.
 24. Kerstmis herinnert ons eraan om liefde te cultiveren als een tuin. Moge je relaties bloeien en groeien, en moge de liefde die je zaait, een overvloedige oogst brengen.
 25. Tijdens deze kerstperiode wil ik je bedanken voor de liefde die je in mijn leven hebt gebracht. Moge je omringd zijn door liefdevolle mensen die je waarderen en koesteren.
 26. Laten we de liefde vieren die kerstmis zo speciaal maakt. Moge je hart overstromen van liefde, en moge je liefde delen met de wereld om je heen, als een stralende ster in de nacht.

Een mooie kerstwens toevoegen aan dit artikel? Stuur ons gerust een e-mail. Tips en correcties kunnen hieronder doorgegeven worden.

Last updated: woensdag 29 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *