Kerstwensen vriendin

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Kerst teksten
Alle teksten en nieuwjaarswensen
Kerstkaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
 
Bekijk de KERSTWENSEN voor 2023 - 2024

 • Kerstteksten en wensen voor op een mooi kaartje

 • Op Greetz vind je mooie kaartjes en wensen


Maak hieronder je keuze:

Een vriendin verdient natuurlijk een mooi kerstkaartje met een prachtige kerstwens. De vraag is natuurlijk welke kerstwensen het beste passen bij je vriendin. Of je nu zoekende bent naar een kerstwens voor een goede of beste vriendin, of voor je vriendin / partner, op deze pagina kun je alle voorbeelden bekijken die het meest worden gebruikt. De vriendin kerstwensen zijn allemaal aangepast naar kerst 2023 – 2024 zodat je ze direct kunt gebruiken op bijvoorbeeld een kerstkaartje.

Kerstwensen voor een vriendin

Voor je vriendin kan het extra lastig zijn om een liefdevolle kerstwens te schrijven. Soms weet je niet goed wat wel en niet geschikt is voor in een kerstkaartje en kun je wel wat hulp gebruiken. Met voorbeelden ter inspiratie is het eenvoudig om zelf een mooie kerstwens aan je vriendin te geven. Het schrijven daarvan kun je doen in een aantal eenvoudige stappen. Het is aan te raden om vooraf een aantal steekwoorden op te schrijven die je wilt gebruiken. Hieronder kun je de voorbeelden bekijken waaruit je de inspiratie gaat halen.

Bij het zien van de kerstwensen voor je vriendin heb je direct een idee wat anderen gedaan hebben om voor hun vriendin een kerstkaart te schrijven. Je kunt online kiezen uit vele duizenden designs waardoor er altijd eentje te vinden is die bij jou en haar past. Hierin kun je nu de kerstwens schrijven die je gemaakt hebt aan de hand van de voorbeelden. Indien je er niet uit bent gekomen, kun je ook een voorbeeld kopiëren en deze aanpassen in het kaartje zelf.

Kerstwensen beste vriendin
Kerstwensen beste vriendin (Greetz.nl)

Beste vriendin kerstwensen op een rij

Indien je een kerstkaartje wilt sturen aan je beste vriendin, waarmee je geen relatie hebt, dan kun je in veel gevallen dezelfde soort kerstwensen gebruiken. De beste vriendinnen delen vaak van alles met elkaar waardoor het soms lijkt alsof ze een relatie hebben. Tijdens de kerstperiode wordt die altijd extra duidelijk door het sturen van kerstkaarten met de mooiste teksten, gedichten en spreuken.

Toch kan je soms even zonder inspiratie zitten of niet goed weten hoe je moet beginnen aan het schrijven van een kerstwens aan je beste vriendin. Ook daarbij helpen de voorbeelden die je op deze pagina kunt bekijken.

Kerst tekstteksten voor op een kaart

 • Kerstmis is
  liefde in een wereld van vrede
  Kerstmis belooft
  steeds opnieuw dat het morgen beter wordt
 • Twee dagen met gouden rand
  Speciaal om te plezieren
  Twee dagen met veel vrolijkheid
  Twee dagen om feest te vieren
 • Sommige kerstkaarten zijn gemaakt
  van perkament of zijde
  maar deze kaart is speciaal gevuld
  met heel veel liefs
  voor jullie beiden
 • Buiten in de donkere nacht
  begint een ster te stralen
  met een wonderbare kracht
  het is niet te verklaren
  met Hem die is verwacht
  zal er vrede op aarde neerdalen
 • Aan onze kerstboom
  hangt voor jou
  heel stil tussen het groen
  naast een grote ster
  ook een lieve vredeswens
  we wensen je ‘n Zalige kerst
  en een positief nieuwjaar!

Kerstwensen vriendin

Voor beste vriendinnen
 • Je bent er altijd voor mij lieve vriendin. Hier een kerstkaart om onze vriendschap kracht bij te zetten
 • Voor speciale mensen
  Deze mooie wensen:
  Met kerst veel lichtjes en een hagelwit sneeuwtapijt
  Voor 2024 veel succes en vrolijkheid!
 • Jij zou het als een kerstengel
  erg goed doen!
  Vandaar kerstgroetjes
  en een dikke zoen!
 • Als kerst en Pasen samen vielen
  zouden we voor de paashaas knielen
  eieren in de kerstboom hangen
  en met Pasen veel cadeautjes ontvangen
  Gelukkig is dit allemaal niet waar
  Een fijne kerst en een……
  heel gelukkig nieuw jaar!
Meer mooie zinnen en gedichten
 • Ergens woont de kerstman
  heel ver hier vandaan
  hij heeft in zijn sneeuwpaleis
  de mooiste kerstboom staan
  Met balletjes van zilver
  Met balletjes van goud
  En balletjes van gehakt
  omdat hij daar zo van houdt
 • k Heb het mooiste kerstpakje gevonden.
  Er is een rode strik rond gebonden.
  Mijn droom wordt waargemaakt.
  Mijn geschenk is buitengewoon volmaakt!
 • Tijd van vrede en van lichtjes,
  versierde bomen, blije gezichtjes.
  voor anderen tijd van pijn en spijt,
  van winterkou en eenzaamheid,
  de bomen groen, de kleur van hoop,
  een zalige kerst is niet te koop!
 • Ergens in een hoekje van de kelder
  staat een fles vol tintelende wijn
  en we beloven nu – die gaat pas open
  als jullie weer gezellig bij ons zijn

Kerstwens vriendin:

Zachtjes dwarrelen duizend vlokjes op aarde neer, kerstmis is er weer

Kerstklokje klingel, klingel maar zacht, dit is de kerst die ik verwacht. Lief, fijne kerstdagen

Kerstmis is die magische deken van warmte om je heen, fijne dagen (L)

Kerstmis is een noodzakelijkheid. Er moet minstens een dag van het jaar zijn om ons eraan te herinneren dat we hier zijn voor iets anders dan wijzelf.

Mijn kerstwens voor het nieuwe jaar..
leef intenser dan voorheen
je hebt elkander slechts te leen
wees daarom zuinig op elkaar

Kerstteksten voor een vriendin

 1. Liefste, deze kerst wens ik je zoveel liefde en vreugde toe dat zelfs de kerstman jaloers wordt. Laten we samen de feestdagen vieren en ons buikje rond eten met kerstkoekjes!
 2. Schat, ik hoop dat je kerst net zo sprankelend is als de lichtjes in de kerstboom en net zo zoet als de kerstkransjes. En als je je cadeautje uitpakt, hoop ik dat het net zo’n aangename verrassing is als wanneer je een kersttrui aantrekt en ontdekt dat het een onesie is!
 3. Deze kerst ben jij het mooiste cadeau dat ik kan ontvangen. Oké, misschien naast die nieuwe gameconsole waar ik al maanden over praat. Maar je staat zeker op de tweede plaats!
 4. Mijn liefde voor jou is als een kerstkrans: rond, groen en gevuld met kleine verrassingen. Maar laten we hopen dat mijn cadeau dit jaar beter ruikt dan dennennaalden.
 5. Schat, laten we deze kerst samen doorbrengen en herinneringen maken die zelfs Rudolf de rendier jaloers zouden maken. Ik beloof dat ik niet zal proberen zijn rode neus na te doen, maar ik kan niet garanderen dat ik niet zal struikelen over mijn eigen voeten!
 6. Kerst is de tijd van het jaar waarop mensen elkaar cadeautjes geven om hun liefde te tonen. Dus hier is een virtuele knuffel en een ‘coupon voor één gratis massage’, die je kunt inwisselen wanneer je maar wilt. Geldig tot het einde van de feestdagen!
 7. Mijn lief, deze kerst wil ik je bedanken voor alle lachbuien, romantische momenten en zelfs voor die keer dat je de kerstverlichting in de war bracht. Je maakt mijn leven kleurrijk, zelfs als de kerstboom alleen maar groen is.
 8. Als kerstballen cadeautjes waren, zou jij de grootste en meest glinsterende zijn. En als kerstlichtjes glimlachen vertegenwoordigen, zou onze kerstboom van oor tot oor stralen!
 9. Liefste, ik hoop dat je kerst net zo magisch is als een ritje op de arrenslee van de kerstman. En laten we eerlijk zijn, als we rendieren hadden, zouden we ook een arrenslee hebben!
 10. Deze kerst beloof ik plechtig om niet te klagen over de kerstinkopen, tenzij je me vraagt om nog een keer naar de winkel te gaan. Laten we gewoon genieten van elkaars gezelschap en de chaos van de feestdagen samen doorstaan.
 11. Mijn kerstwens voor jou is dat je cadeautjes krijgt die net zo geweldig zijn als jij. En als dat niet lukt, laten we dan gewoon doen alsof en zeggen dat ze van de kerstman komen.
 12. Schat, laten we deze kerst de stress vergeten en ons concentreren op wat echt belangrijk is: liefde, geluk en heel veel kerstkoekjes. Ik beloof dat ik mijn best zal doen om niet alle koekjes op te eten voordat je ze ziet!
 13. Deze kerst wil ik je bedanken voor alle kersttruien die je hebt gedragen om me een plezier te doen. Je hebt echt laten zien dat liefde soms betekent dat je iets vreselijks moet dragen!
 14. Mijn lieve vriendin, kerst is niet compleet zonder jou. Je maakt de dagen warmer, de nachten gezelliger en de kerstboom veel mooier. Laten we samen proosten op nog vele feestdagen samen!
 15. Schat, ik hoop dat je kerst net zo speciaal is als jij voor mij bent. En laten we eerlijk zijn, als de kerstman echt zou bestaan, zou hij je vast als zijn favoriete elf willen hebben!

Ik hoop dat deze voorbeeldzinnen je inspiratie geven voor leuke en grappige kerstteksten voor je vriendin!

Delen van de pagina stellen wij erg op prijs. Wil je zelf een mooie kersttekst toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder.

Last updated: donderdag 30 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *